По суті, локшина рамен – це той самий удон, але з яйцем. Рамен трохи тонший і, на відміну від удона, може бути «кучерявим». Рамен прийнято подавати у складі супів. Рисова локшина має сірувато-білий колір, товщина локшини може змінюватись від 2 мм до 2 см.18 Aug 2021
Найчастіше удон подають у вигляді локшинного супу в бульйоні місо з додаванням соєвого соусу і мирину (дуже солодке рисове вино), які надають локшина солодкувато-солонуватий присмак.
У відмінність від жовтої італійської пасти удон має білий або сірий колір. Відрізняється та зовнішній вигляд локшини. У відмінність від тонких спагетті товщина удона складає 2-4 мм. Приготування.
Удон – сірувато-кремова довга і тонка локшина, тісто для якої готують без яєць. Вона відмінно підходить для WOK, супів та салатів. Сомен – ніжні спагетті, які рідко використовуються для вок. Їх готують лише за три хвилини і не заправляють соусами.