Урбеч можна їсти просто так, по парі столових ложок на день, змішувати з медом чи олією, намазувати на хліб та фрукти, додавати у закуски, каші, десерти. За бажання з урбечу можна приготувати рослинне молоко, соус песто та навіть морозиво.
Як вживати урбеч із кунжуту:
- паста з прянощами для бутербродів. Для цього до продукту необхідно додати спеції, трави чи овочеве пюре. …
- заправки для салату. Для цього продукт потрібно розвести у воді зі спеціями чи томатною пастою;
- десерт. Дуже корисно вживати урбеч з фруктами. …
- добавка до каш. …
- Хумус.
Урбеч має дуже в'язку консистенцію, тому для більш легкого намазування його можна змішувати з маслом або медом. Ще його додають у каші, салати, випічку; Існує безліч апетитних рецептів. Придбати урбеч з насіння чорного кунжуту на максимально привабливих умовах можна на сайті.
Як і з чим їсти урбеч
- Намазуйте його на тости та хлібці за сніданком.
- Макайте в урбеч печиво та шматочки фруктів.
- Загортайте його в млинці.
- Додати урбеч до сиру чи йогурту.
- Робіть на його основі топінги та креми для горіхових тортів та пирогів.
- Намажте трохи урбеча на шматочок сиру.
- Додати ложку пасти в кашу.