У киплячу воду (600 мл) покласти локшину та варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води), додати соус та приправу. Добре перемішати.
Якісний та високоенергетичний продукт із гострим смаком. Популярна серед любителів корейських страв. У 600 мл окропу покласти локшину, додати суху приправу і варити 5 хвилин. Злити воду, залишивши приблизно 8 ложок води, додати соус і гасити протягом 30 секунд.
Кидаєш суху локшину з пачки в киплячу воду і варити на 3-4 хвилини. Потім додаєш звідти всі приправи і тримаєш на слабкому вогні близько двох хвилин. Переливаєш трохи бульйону в глибоку тарілку, закидаєш туди локшину, а зверху прикрашаєш нарізаними заздалегідь овочами чи зеленню. Готово!