Актуальні поради Українцям Як правильно замочити пшоно?

Як правильно замочити пшоно?

Замочувати необхідно всі крупи без винятку. Це не вимагає великих зусиль і забирає зовсім небагато часу. Дрібну крупу (наприклад, пшоно та гречку) перед варінням достатньо замочити хоча б на 15 хвилин. Тверду крупу крупу (наприклад, перлову або коричневий рис) краще замочити на ніч.

Вона заважає організму засвоювати повною мірою вітаміни та мінерали, які містяться у крупах. Якщо пшоно або булгур не пройшли попереднього замочування, наш організм не отримає заліза, магнію, кальцію, цинку, фосфору, вітамінів групи В.

Найзручніше замочувати крупи на ніч. Якщо ви плануєте приготувати їх на вечерю, то, звичайно, можна це зробити і вранці. Майте на увазі, якщо замочування триває понад 10-12 годин, потрібно повторно промити крупу та залити її чистою водою.

Деякі кулінари рекомендують замочувати пшоно на 4-6 годин. За цей час зернятка набухнуть і віддадуть борошняний пил у розчин. Після цього продукт промивають проточною водою та варять кашу.

Related Post

Як пити Егермейстер коктейлі?Як пити Егермейстер коктейлі?

Можна пити Егермейстер із соком, содовою, тоніком або колою. Лікер чудово поєднується з багатьма безалкогольними напоями, завдяки своєму багатогранному букету. Пропорції змішування можуть бути різними – орієнтуйтеся на власні смаки.

Хто керує храмомХто керує храмом

Митрополит Київський та всієї України підпорядковується лише Священному синоду та Соборам УПЦ (МП). Загальними органами управління в Українській православній церкві є Собор, Собор єпископів, Священний синод та синодальні установи (відділи,