Актуальні поради Українцям Як зберігати пахлаву медову?

Як зберігати пахлаву медову?

Тому краще зберігати пахлаву як у сухому, так і в прохолодному місці, а не в холодильнику. Пахлава – це свого роду десерт, який дуже швидко псується у вологому середовищі та на сонці.

Зберігаючи її в холодильнику або в іншому прохолодному місці, куди не потрапляють сонячні промені. Важливо, щоб упаковка під солодощі була герметичною. Оптимальними температурними показниками при зберіганні пахлави є 18 °С і вологість повітря – не більше, ніж 75 відсотків.

– негерметично упакованої – 30 діб. – не більше 2 діб. Рекомендований термін придатності продукції, виробленої з додаванням антиокислювачів і добавок, що перешкоджають черствінню, – не більше 3 місяців.

Пахлава – виріб, що складається з 6-7 шарів здобного тіста, до складу якого входить сметана і яйця, з прошарками з подрібненого волоського горіха. Класична пахлава має форму ромба. Баклава ж виготовляється з прісно-шаруватого тіста і складається, як мінімум, з п’ятнадцяти шарів.

Related Post

Як вибрати місце в автобусі?Як вибрати місце в автобусі?

Нумерація починається з правого ряду, усередині ряду місця нумеруються зліва направо. Найбезпечнішими в автобусах міжміського/міжнародного сполучення вважаються місця у середніх рядах прямо біля центрального проходу. На схемі вони виділені зеленим.

Як доїхати до залізничного вокзалу Сімферополь?Як доїхати до залізничного вокзалу Сімферополь?

Залізничний вокзал Сімферополя розташований поруч з автостанцією “Курортна”. Від аеропорту до залізничного вокзалу можна дістатися автобусом №98 або маршрутним таксі №115. Від центрального автовокзалу ходить маршрутне таксі №60 і 64.