Остудіть варене яйце під холодною водою Потримайте в крижаній воді 10-15 хвилин, і тоді воно почиститься ідеально.
Бездоганно зварене яйце можна, можливо очистити буквально за пару секунд, зробивши у шкаралупі невелику тріщину. Ви можете також трохи покатати яйце долонею по столу, попередньо стукнувши його так, щоб шкаралупа тріснула тільки в одному місці, так ви легко і швидко очистите яйце.
Простий, але не єдиний. Розповідаємо, як ще можна чистити яйця і не залишати частину білка на шкаралупі. Візьміть варене яйцепостукайте його тупим і гострим кінцями об стіл, а потім зніміть зверху і знизу «кришечки» такого розміру, ніби плануєте їсти яйце некруто.