40 хвилин У середньому процес варіння курячих шийок у каструлі становить 20-40 хвилин, залежно від кількості продукту. Після перших 20 хвилин можете перевірити готовність продукту шляхом розлому. Якщо з нього витікає прозорий сік, то шийки готові. Не варто відразу виймати їх із бульйону.
– шиї викласти в каструлю, залити водою, не доливаючи догори; – поставити на середній вогонь та варити після закипання хвилин 5, потім злити бульйон; – тепер залити шиї на 1-2 см зверху водою, додати овочі та спеції, злегка підсолити; – після закипання варити годину-півтори.
Крок 1. Відваріть індичі шиї. Залийте м'ясо у каструлі водою, посоліть, доведіть до кипіння. Варіть 20-30 хвилин, Бувай шиї не стануть м'якими.