Актуальні поради Українцям У якому віці ріжуть баранів на м'ясо?

У якому віці ріжуть баранів на м'ясо?

Тривалість інтенсивної відгодівлі, розрахованої отримання середньодобового приросту живої маси 200-250 р, становить 2 місяці, після якого ягнята у віці 5-6 місяців можуть бути реалізовані на м'ясо живою масою 35-40 кг.

Ягнят віком з 3 місяців до року забивають із кінця весни до наступної зими. У різних кліматичних зонах існують традиційні сезони ягнятини.

Добовий приріст ягнят у середньому становить до 2 місяців – 300 г, з 2 до 4 місяців – 230 г, з 4 до 8 місяців – 75-100 г. З цих причин особливо посилено необхідно годувати малюків – починаючи з народження та до 4 місяців. Так можна скоротити терміни вирощування та відгодівлі. Надалі витрати на відгодівлю підвищуватимуться.

Молоді особини називаються ягнятами. Тривалість вагітності становить близько п'яти місяців. В середньому, барани досягають віку від 10 до 12 років.

Related Post

Як записати десятковий дріб у Якласі?Як записати десятковий дріб у Якласі?

Якщо знаменник дробу має вигляд одиниці з нулем (або кількома нулями), то цей дріб можна записати у вигляді десяткового дробу. Для переведення звичайного правильного дробу в десятковий дріб спочатку пишуть

Що буде якщо у тебе знайдуть самогонний апаратЩо буде якщо у тебе знайдуть самогонний апарат

Нині в Україні все, що зв'язано із самогоноварінням, є незаконним. Зокрема, за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення накладається штраф у розмірі від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів