Актуальні поради Українцям Як позбавитися запаху при приготуванні рубця?

Як позбавитися запаху при приготуванні рубця?

Натріть рубець великою кількістю харчової соди, потім зануріть у миску з оцтом і залиште вбиратися приблизно на 30 хвилин. Процедуру повторюють з розтиранням та зіскоблюванням. Є можливість ошпарити рубець, щоб очистити його та видалити запах. Це робиться шляхом кип'ятіння достатньої кількості води.

Вимочіть рубець Розведіть у воді 1 або 2 столові ложки перекису водню і добре перемішайте щоб перекис рівномірно змішалася з водою. Залишіть рубець на годину у цьому розчині. Протягом цієї години перевертайте частіше рубець і вичавлюйте його під водою (як губку).

Що таке рубець Втім, отримавши деякий практичний досвід, ви легко зможете розрізняти в цьому сморіді ті чи інші відтінки, що говорять про свіжість і якість продукту. Так, наприклад, свіжий молодий рубець пахне хоч і специфічно, але не зовсім огидно. Найбільше це нагадує аромат хліву та корівок.

1Рубець очистити, вимити, варити з морквою та петрушкою 3-4 години, охолодити, посипати товченим часником, перцем, зеленню, щільно згорнути рулетом, перев'язати та доварити у тому ж бульйоні. 2Нарізати скибочками, подавати з відвареними овочами та зеленню.

Related Post

У чому не можна зберігати мед?У чому не можна зберігати мед?

Упаковка Не рекомендується зберігати мед у залізному посуді – така тара може окислитися та зіпсувати продукт. Зберігання меду на світлі заборонено. Сонячні промені сприяють руйнуванню цінних речовин, смак та колір