Щоб вершки збилися в максимально щільну та стійку масу, вони мають бути добре охолодженими. Тому перед збиванням вершки повинні провести в холодильнику мінімум 4 години. Якщо ви поспішаєте, то можна покласти вершки в морозилку на 10-15 хвилин (не більше!), щоб прискорити процес охолодження.30 Apr 2021
Більшість партій збитих вершків можна зберегти за допомогою простого трюку. Коли міксер працює на низькій швидкості, повільно збризніть масу охолодженими вершками. Продовжуйте збивати, поки продукт не відновить свою пухнасту структуру.
А тепер чим же можна загустити вершки, якщо вони все таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких обертах і даємо постояти хвилин 10-15.
Він не вибухне? Дістати можна тільки в себе 😃, таким чином: Перевернути балон, вихідну трояндочку помістити в рот. Потім затиснути кнопку пальцем і втягувати як сік із трубочки.