Готову курку гриль добре подавати зі свіжими овочами або з овочами гриль, з сальсою або з гострим чатні, з томатним соусом або навіть з джемом (вишневим, журавлинним або абрикосовим).Apr 28, 2022
- Боул із кіноа, курки та авокадо-крему …
- Пастуший пиріг з куркою та шпинатом …
- Бутерброди з рваною куркою барбекю …
- Запіканка з макаронів з куркою, шпинатом і свіжою моцарелою.
- Курячі кульки з сиром.
- Порційні пот-паї з куркою …
- Італійський салат з макаронами та куркою …
- Півень у вині за 30 хвилин
Усього я готувала курку–гриль 2 години. Перші 30 хвилин на режимі Гриль (тобто нагрівання зверху) на максимумі, потім нижнє нагрівання 1 годину при 180 градусах (з включеною лампочкою, щоб тушка не припиняла крутитися) і знову Гриль – Ще 30 хвилин.
Спеції для курки гриль
- мелений червоний перець (чилі)
- Молота паприка
- Гранульований часник
- Базилік
- мелений коріандр
- Молотий пажитник
- мелений мускатний горіх
- Запашний перець (мелений)