Якщо ви плануєте вмикати прилад не більше, ніж на 5 хвилин, то потужності в 250 Вт буде достатньо. Для роботи понад 10 хвилин поспіль краще вибрати варіант від 350 Вт. Щоб стаціонарний міксер працював справно і швидко, його потужність має бути не менше 500 Вт .26 Dec 2018
350-550 Вт – хороші міксери, які чудово збивають крем, тісто для пирогів. 600-800 Вт – потужні прилади, якими можна перемішувати густе тісто. До того ж, професійні кондитери кажуть, що для пишного і пружного бісквіта потрібен міксер на 800 Вт, не менше.
Насамперед потрібно звертати увагу на потужність міксера. Від цього залежить, що він зможе обробити і з якою швидкістю. Стаціонарний прилад із великою потужністю впорається і з крутим тістом, і з яєчними білками, але витрачатиме багато електроенергії. Ручному міксеру вистачить потужності в 300-400 Вт.
300-500 Вт Якщо ви хочете замісити тісто для ватрушок або пельменів, беріть хороший міксер із потужністю 300-500 Вт. Найімовірніше, це буде стаціонарна модель, хоча є й ручні з такими показниками (вони можуть працювати понад 10 хвилин без перерви).