Актуальні поради Українцям Як варити кіно після замочування?

Як варити кіно після замочування?

Перед варінням крупу потрібно гарненько промити. Якщо це не зробити, вона може гірчити.

При варінні кіноа на гарнір заливають його рідиною у співвідношенні 1:2, якщо орієнтуватися на об'єм. Якщо продукт готується у мультиварці, то співвідношення рекомендовано інше: 1:2,5 або навіть 1:3, оскільки кіноа дуже сильно розварюється.

Кіноа має легкий горіховий смак з ароматом свіжої трави. Щоб у вас вийшла смачна страва, замочіть її на 2–3 години (або на всю ніч) у холодній воді. Щоб приготувати кіноа, крупу заливають водою або бульйоном у співвідношенні один до двох. Після закипання рекомендуємо варити кіноа на повільному вогні 15 хвилин.

Related Post

Де виготовляється продукція Бош?Де виготовляється продукція Бош?

д Майже у кожній категорії електроінструменту можна підібрати модель німецького складання. Більшість оснастки, приладдя та запчастин Бош так само виробляється в Німеччини. На території Росії розташовані сім власних виробництв Bosch:

Як є соєвий сир тофу?Як є соєвий сир тофу?

Соєвий сир входить до числа універсальних продуктів, які подають до вин, коктейлів, як закуски на святковий стіл. Продукт добре доповнює своїм смаком різні види алкоголю, м'яса, овочів. Для різноманітності смакових