Вода – це найпростіше, з чим розбавляють "Мартіні". Якщо смак оригінального вермуту б'янко чи росо здається надто концентрованим, пом'якшити його найпростіше мінеральною водою — приблизно одну частину до трьох частин вермуту.Feb 11, 2019
У класичному варіанті мартіні з соком змішують у пропорції один до одного. У келих на 200 мл слід налити 100 мл мартіні і 100 мл вибраного соку.Мартіні з шампанським
- шампанське – 100 мл;
- мартіні Б'янко – 50 мл;
- лимонний сік – 25 мл;
- цукор – 1 чайна ложка;
- лід у кубиках – 50 грам.
Jun 29, 2012
Мартіні Б'янко – аперитив, в чистому вигляді його зазвичай подають перед їжею з лимоном або нанизаними оливками на шпажки. Якщо шпажек немає, можна наколювати оливку на зубочистку. Для подачі є спеціальні конусоподібні келихи на довгих ніжках, але можна пити з невисоких округлих чи квадратних склянок.
Для міксів найкраще підходять Мартіні Россо та Б'янко. При цьому перший найчастіше змішують із лимонним, апельсиновим, ананасовим або вишневим соком (а краще – фрешем) у співвідношенні: дві частини Мартіні одну частину соку. Другий же, як правило, поєднується з тоніком, содовою або лимонадом у пропорції один до одного.