Актуальні поради Українцям Як правильно вимочити солоний сир?

Як правильно вимочити солоний сир?

Сирні поради: дуже солоний сир потрібно вимочувати у воді Перекладіть їх у ємність (каструлю, банку), залийте холодною кип'яченою водою або молоком, щоб сир покрився повністю і тримайте в холодильнику або прохолодному місці 3-4 години.. Перевіряйте його час від часу, бо сіль може вийти повністю і сир втратить смак.Jan 21, 2014

Найчастіше використовують такі варіанти: м'які сири 4 години у розсолі на кожний кілограм ваги в голівці. Камамбер, Бринза, Лімбургер та ін. сири 6 годин у розсолі на кожний кілограм ваги в голівці.

ЗБЕРІГАННЯ ТВЕРДИХ СИРІВ

  1. Зберігайте сир на нижній полиці холодильника;
  2. Загортайте пергамент або фольгу, також, відмінно підійде харчовий контейнер. …
  3. Покладіть у контейнер шматочок цукру — він забере він зайву вологу;
  4. Чим більше шматок сирутим довше він зберігається;

Фету слід зберігати у розсолі, і тоді її можна зберігати майже нескінченно. Щоб прибрати зайву солоність, фету можна замочити в мінеральній воді або молоці на кілька хвилин перед подачею на стіл.

Related Post

Як правильно приймати препарат Брілінта?Як правильно приймати препарат Брілінта?

Препарат приймають внутрішньо, незалежно від їди. Застосування препарату Брілінта® слід починати з одноразової дози навантаження 180 мг (2 таб. по 90 мг) і потім продовжувати прийом по 90 мг 2

Як виходять кольорові кактуси?Як виходять кольорові кактуси?

Кольорові кактуси отримують шляхом підфарбовування субстрату харчовими безпечними барвниками. І це абсолютно безпечно та просто! Головне використовувати безпечний фарбник. Єдина складність, якщо це можна назвати складністю – це час. Кольорові