Актуальні поради Українцям Як правильно стерилізувати консервацію?

Як правильно стерилізувати консервацію?

Налийте в каструлю і банки холодну воду так, щоб вона покривала шийки. Якщо банки не вміщаються в каструлі, їх можна ставити, а покласти горизонтально. Доведіть воду до кипіння та стерилізуйте банки 15-20 хвилин. Потім перемістіть на чистий рушник шийкою вниз, щоб вони повністю висохли.

На решітку кладемо вниз шийці банку і ставимо температуру 100-120 градусів. За такої температури банки стерилізуються 10-20 хвилин. Зверніть увагу, що при перепаді температур вони можуть луснути, тому діставайте сухим рушником і дайте трохи охолонути.

Стерилізація в духовці. Це досить зручний спосіб, оскільки дозволяє стерилізувати одночасно кришки (їх викладають внутрішньою стороною вгору) та банки. Духовку розігрівають до 50 ° С, через десять хвилин температуру збільшують до 100 ° С. Час стерилізації – п'ятнадцять хвилин.

Related Post

Як працюють у кондитерському цеху?Як працюють у кондитерському цеху?

У виробничому цеху виконуються основні технологічні операції, а в допоміжних приміщеннях розміщують комору добового запасу сировини, мийну тари та інвентарю, відділення обробки яєць, експедицію з охолоджуваною камерою для короткочасного зберігання

Які сорти яблук солодкіЯкі сорти яблук солодкі

Кисло-солодкі сорти яблук відмінно підходять для приготування соку. Такі сорти, як «Ліза», «Чемпіон», «Лігольд», «Ред Чіф», «Гала» мають насичений кисло-солодкий смак і яскраво виражений освіжаючий аромат. Найчастіше їх замовляють для