Актуальні поради Українцям Скільки градусів у духовці для пиріжків

Скільки градусів у духовці для пиріжків

Перед відправленням у духовку змастити верх пиріжків збитим зі сметаною яйцем. Випікаємо пиріжки при 180°С впродовж 20-25 хвилин до рум'яності.6 жовт. 2020 р.

Оптимальна температура для життєдіяльності дріжджів складає 30 °C, при 60 °C вони гинуть. Пригнічує розвиток дріжджів вуглекислий газ, який накопичується під час бродіння тіста. Тому тісто необхідно обминати для видалення надлишку вуглекислого газу.

Деко застеліть пергаментом, змажте вершковим маслом та викладіть пиріжки і залишіть на 15 хвилин. Далі пиріжки змажте збитим яйцем. Випікайте при температурі 200 градусів 10 хвилин, потім за температури 180 градусів 7-10 хв.

Скільки пекти пиріг в духовці з листкового тіста: великі вироби (08,-1кг) з листкового дріжджового тіста випікають 20-25 хвилин при температурі 230-250 °C; великі вироби (до 1,2 кг) з листкового бездріжджового тіста випікають від півгодини до години при температурі 230-230 °C.

Відправляємо випікатися у розігріту до 190-200 градусів духовку впродовж 15-20 хвилин.

У електричних духовках під час випічки найкраще використовувати подвійний режим нагріву верх + низ. Також більшість сучасних духовок оснащені режимом конвекції, і для випічки цей режим підходить ідеально.





В якості начинки для пиріжків в духовці можуть виступати яблука, картопля, м’ясо, полуниця, вишня, сир, яйце, капуста, риба, морква, гриби, рис, повидло і т. д. – для цих цілей підійдуть …

Related Post

Як дуже повільно?Як дуже повільно?

Якщо їжу споживати повільно, то ви помітите, що ваш організм насичується набагато швидше, і немає цього неприємного почуття тяжкості. Так ваш організм сам визначить потрібну йому кількість їжі, і ви