Весна
- Овочі: білокачанна і брюссельська капуста, картопля, цибуля-порей, морква, редис, редька, ріпчаста цибуля, буряк, селера, спаржа, цукіні
- Фрукти: авокадо, ананас, апельсини, банани, грейпфрут, полуниця, лимони, мандарини, яблуко
Березневі сезонні овочі Зберігається пропозиція фенхеля, цвітної капусти, бадилля ріпи та – ще протягом деякого часу – грибів і гарбуза, проте до них уже додаються брюссельська капуста, шпинат, цикорій, артишоки, солянка содоносна, салат-латук та спаржа, надзвичайно смачні в багатьох весняних рецептах.
Овочі поділяють на такі групи:
- бульбоплоди – картопля, топінамбур (земляна груша), батат;
- коренеплоди – морква, буряк, ріпа, бруква, редька, редис, петрушка, пастернак, селера, хрін, дайкон;
- капустяні – капуста білокачанна, червонокачанна, савойська, цвітна, броколі, брюссельська, кольрабі;