Актуальні поради Українцям Як зберігати кришево?

Як зберігати кришево?

На першому етапі активного бродіння, який триває 2-3 дні, температура в приміщенні має бути 22-24°С. На другому етапі (він триває 5-7 днів) оптимальна температура – 20°С, у цей період капуста накопичує вітамін С. Потім капусту прибирають у холодильник або льох, щоб процес бродіння припинився.

Термін зберігання квашеної капусти в холодильнику – 7-10 днів у відкритій тарі. У герметично закритій банці – близько двох місяців. Якщо ж білокачанну заготовку потрібно зберегти довше, протягом 7-8 місяців, то її складають у целофанові пакети і прибирають у морозильну камеру.

Капуста абсолютно не боїться морозу, і після розморожування вона буде точно такою ж хрусткою, як і та, що зберігається в діжках у погребі. Складіть пакети з капустою в морозильну камеру, і у вас залишиться в коморі маса місця для інших заготовок. Один зі способів зберігання квашеної капусти .

Related Post

Як розібрати слово за складом Підберезник?Як розібрати слово за складом Підберезник?

«підберезник» за складом берез – корінь, ів, іч – суфікси, нульове закінчення, підберезник – основа слова. "Підберезник". "Під" – приставка, "берез" – корінь, "ів" та "ік" – суфікси, Закінчення нульове.