Покладіть філе лосося лускою вниз в друшляк на каструлю з киплячою підсоленою водою, накривши її кришкою, готувати на пару протягом 8 хвилин. 2. Вирівняйте стручки квасолі і обріжте корінці, потім киньте в киплячу підсолену воду під лососем. Варити протягом 6 хвилин або до готовності.
Жирні кислоти омега-3, які містяться в червоній рибі, знижують ризик атеросклерозу, знижують рівень холестерину, роблять шкіру і волосся еластичними і сяючими, а також допомагають боротися із запаленнями і зміцнюють імунітет. Ще один важливий факт про лосося: він є одним з найкращих джерел білка і амінокислот.
Посолити картоплю, викласти до неї рибу. Довести до кипіння, додати зажарку. Варити 10-15 хвилин до готовності риби, в кінці посипати подрібненою зеленню, приправити перцем, сіллю і лавровим листом. Перемішати, зняти з плити, дати настоятися 7-10 хвилин і пробувати.
Голову риби покласти в каструлю і залити холодною водою. Довести до кипіння і варити 5 хвилин, зняти піну.
Його можна подавати сирим у суші, карпачо, севіче чи після нетривалого соління. Так само він чудово смакує після копчення, смажіння, запікання чи відварювання. Кістки та хвіст лосося стають гарною основою для рибного бульйону. Страви з лосося максимально різноманітні, тому включити його в свій раціон досить просто.
Для оформлення класичної юшки з потрухів знадобляться: розморожені голови, і навіть хвіст лосося – 800-1000 р; питна вода – 3 л; картопля. Потрібні бульби середньої маси – 5 шт.; головки цибулі …