Актуальні поради Українцям Навіщо замочують м'ясо?

Навіщо замочують м'ясо?

Недовге витримування курки або свинини в розсолі дозволяє зробити м'ясо набагато соковитішим і ніжнішим, що, враховуючи популярність цих продуктів у наших палестинах, дає широкий простір для творчості на будь-якій кухні.

Промивка м'яса тільки збільшує активність бактерій та сприяє їх розвитку. Якщо ви промиєте м'ясо гарячою водою, то ви порушуєте текстуру на поверхні м'ясащо негативно відбивається на готовому продукті. Це означає, що мокре м'ясо буде не смажитися, а швидше гасити, втративши при цьому свій смак і аромат.

Ця процедура потрібна для того, щоб забрати з м'яса залишки згорнутої крові. Крім цього шкірка після замочування буде набагато м'якше і ніжніше. Взявши каструлю та помістивши в неї м'ясні інгредієнти, потрібно повністю замочити їх у холодній водіі залишити на кілька годин (або краще на всю ніч).

Related Post

Якого року вийшла пісня Сплін Виходу немає?Якого року вийшла пісня Сплін Виходу немає?

Композиція стала дев'ятим треком «Гранатового альбому», випущеного на лейблі ОРТ-Records 1998 року. У 2002 та 2008 роках його перевидавали компанії «Містерія звуку» та Navigator Records.Sep 18, 2017 ні (фільм, 1950)

Як інакше називається проектор?Як інакше називається проектор?

Проектор, проекційний апарат – оптичний прилад, призначений для створення дійсного зображення об'єктів на поверхні, що розсіює, що служить екраном. Спочатку називався проекційний ліхтар. Якщо раніше проектори називали «танцями», тому що