Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – За 10-15 хвилин.
Скільки треба варити курку у мультиварці Ціла тушка звариться приблизно через 1 годину. Для шматочків Краще ставити таймер на 30 хвилин. Якщо ви плануєте варити курку для бульйону, то збільшіть час приготування на 20-30 хвилин.
Скільки варити заморожену курячу грудку Заморожене м'ясо без попереднього розморожування вариться вдвічі довше, ніж охолоджене та розморожене. Курячу грудку у каструлі слід варити від 1 години до 1 години 15 хвилин. Заморожена курка охолоджує воду і довше не дає їй закипіти.