Актуальні поради Українцям Як називається борошно зі смаженої пшениці?

Як називається борошно зі смаженої пшениці?

Талкан (від тюрк. talqan; рос. толокно) – борошно грубого помелу зі смаженого ячменю або пшениці.

Як правильно вживати Щоб повною мірою сприйняти і засвоїти всі корисні речовини, які містяться в талкані, його краще їсти сирим. Для цього потрібно ретельно розмішати дві чайні ложки продукту в склянці води або кефіру. Вживати – вранці, натщесерце.

Чай із талканом. Окропу потрібні 2 ст. л. олії, 1/2 ст. талкана заливають готовим свіжим чаєм із молоком і подають у піалах.

talqan; рос. толокно) – борошно грубого помелу зі смаженого ячменю або пшениці. Талкан – тувинські ласощі зі смаженого борошна з медом. Талкан поширений у кухні алтайців, ногайців, башкир, бурят, казахів, киргизів, монголів, татар, тувинців, узбеків, чувашів, хакасів.

Related Post

Як правильно засипати інгредієнти у хлібопічку?Як правильно засипати інгредієнти у хлібопічку?

– Виробники рекомендують закладати компоненти у цебро хлібопічки одним із двох способів: вода, потім сухі компоненти (борошно, сіль, цукор), потім дріжджі або з точністю навпаки. Зауважте, що у обох випадках