Волоські горіхи в шкаралупі вимити і протерти рушником. Викласти їх на деко впритул один до одного. Нагріти духовку до 45 ° і поставити в неї горіхи на 3 години. Дверцята духової шафи повинні бути злегка відкриті для доступу свіжого повітря.Oct 12, 2020
Покладіть горіхи у ємність і залийте чистою водою, щоб вона повністю покривала їх. Залиште на 7-12 год. Дістаньте, злийте воду і промийте горіхи під проточною водою. Просушіть на паперовому рушнику близько півгодини.
Перший крок для сушіння – це відібрати зрілі плоди. Потім всі відібрані плоди в шкаралупі розкласти на деко і поставити в попередньо розігріту духовку. Прогрітою вона має бути до 90°С, а горіхи сушитись приблизно 2-2,5 години в залежності від розміру.
Іноді виробники наносять на горіхи спеціальні захисні речовини, щоб зберегти продукт від шкідників та плісняви. Миття також допоможе їх видалити. Обробку окропом бажано піддавати продукти, куплені на вагу. Все-таки вони більше контактують із навколишнім світом.