Щоб печінка вийшла соковитою і м'якоюїї необхідно смажити на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Головне, не пересмажувати, інакше буде тверда. Попередньо кожен шматочок бажано вмочити на борошно. Так утворюється апетитна скоринка.
Додати трохи води, накрити кришкою і тушкувати яловичу печінку на середньому вогні протягом 20-30 хвилин. Додати сметану, кріп, гасити ще 5 хвилин. Вимкнути вогонь та дати страві постояти протягом 10-15 хвилин.
Як очистити печінка Перед приготуванням яловичу і свинячу печінка потрібно обов'язково очищати. Видаліть всі судини, жили і зніміть плівку, підчепивши її кінчиком ножа і злегка потягнувши пальцями без різких рухів. Якщо ви все зробили правильно, плівка знімається легко та швидко, без розривів.