Для збивання рекомендується взяти дуже свіжі яйця. Яйця можна збити віночком, двома пов'язаними виделками або занурювальним блендером з насадкою-віночком. Блендером білки збиваються 5-6 хвилин, а вінчиком – близько 30 хвилин. Збивайте білок в одному напрямку, щоб він не опав.23 серп. 2022 р.
Спочатку білки слід збивати вінчиком на повільній швидкості протягом 2 хвилин, поки не утвориться жовта піна. Якщо білків більше двох, то збивати треба довше. Потім перейдіть на середню швидкість і збивайте ще хвилину, і нарешті, продовжити збивання на максимальній швидкості до потрібної стадії.
Для цього ви можете використовувати звичайний насадок для збивання, який іде в комплекті з блендером. Просто вставте насадку в блендер, додайте яйця та збивайте на повільній швидкості, поступово збільшуючи швидкість до максимальної. Після кількох хвилин збивання яйця стануть білими і пухнастими.
Приготувати смузі можна вручну, використовуючи те, що є на кухні: вилку, сито, марлю, тертку, віночок. Як альтернативу блендера можна використовувати м'ясорубку, соковижималку або міксер.
Звісно, найперша альтернатива міксеру у процесі збивання білків – вінчик. Цей девайс є практично на кожній кухні та чудово впорається із завданням.
Як збити білки: покрокова інструкція Починайте збивати білки на мінімальній швидкості, поки вони не перетворяться в легку рідку піну. У легку піну додайте дрібку солі або пару крапель лимонного соку – тоді білки зіб'ються краще.
Чи можна збити яйця вручну? Збити білки можна вручну за допомогою віночка, ручним електричним міксером, стаціонарним міксером або занурювальним блендером із насадкою віночок.