“Martini Bianco” – це білий вермут із пікантною гіркуватістю. “Martini Rosso” солодший, ніж “Б’янко”. “Martini Rosato” виготовлений із купажу білого та червоного вина. Останнім часом все більшої популярності набуває сухий вермут “Мартіні Екстра Драй”.
Що стосується Асті, то це солодке, а не сухе, як Просекко, італійське ігристе вино, що виготовляється з Білого Мускату. Воно характеризується дуже насиченим ароматом персика, меду і мускатного винограду, а також зниженим вмістом алкоголю. На ринок вина Асті випускаються молодими, без витримки.
Асті Мартіні має солодкий смак, з фруктовим букетом яблук, персиків, апельсина і меду. Подавати Мартіні Асті рекомендується за температури 7-9 С°. Мартіні Брют (Martini Brut) – сухе ігристе вино Martini Brut було створено виноробами Martini & Rossi понад 80 років тому.