Вершки “Декор Ап” чудово стабілізуються за допомогою желатину, фондів та фруктових паст ТМ “Майстер Мартіні”. Спосіб застосування: Вершки охолодити до температури +6 – +9 оС. Збивати 2 хвилини на середній швидкості, потім 2-3 хвилини на високій швидкості до збільшення в об'ємі в 3-4 рази.
Збивати вершки міксером, починаючи з маленьких обертів і поступово збільшуючи швидкість. У середині збивання тоненькою цівкою додати цукрову пудру. Як тільки вершки зіб'ються до м'яких піків і почнуть тримати форму зменшити обороти міксера і припинити збивання.
Стабілізація желатином: На літр вершків або сметани взяти 10г желатину, розпущеного у 100г води. У чашку наливають воду, висипають на воду тонким шаром желатин і дають набрякнути. Потім підігрівають, помішуючи, до повного розчинення желатину (ні в якому разі не кип'ятити!), Можна в мікрохвильовій пічці.