Актуальні поради Українцям Як швидко зняти пухлину після проколу язика?

Як швидко зняти пухлину після проколу язика?

Зменшити пухлину та запалення допомагають лід та холодні продукти — морозиво, йогурти, соки. Якщо сильно набряк пірсинг язика, краще використовувати м'яку зубну щітку, якій необхідно акуратно і дбайливо чистити ротову порожнину.

Ваш мова буде набухати приблизно 8-10 днів після первинного пірсингу; обсяг набряку буде залежати від того, наскільки далеко пірсинг знаходиться (що далі пірсинг, то більше набряк). Їжа та розмови. Протягом перших кількох днів, Ви не буде в стані їсти тверду їжу або правильно говорити.

Пам'ятайте про те, що прокол загоює не диво-мазі, а твій організм. Так що стеж за гігієною, добре їж і спи, загартовуй імунітет, приймай вітаміни, пий багато води і займайся спортом, щоб будь-який прокол гоївся швидше. День 21 і далі: Мова вже не повинна хворіти.

До повного загоєння місце проколу слід обробляти Хлоргексидином або розчином харчової соди щонайменше двічі на день. Також потрібно полоскати ротову порожнину після кожного їди звичайною водою або відварами трав. Доглядати потрібно не лише ранку, а й сережку.

Related Post

Навіщо потрібний шатунний механізм?Навіщо потрібний шатунний механізм?

Кривошипно-шатунний механізм (КШМ) призначений для перетворення зворотно-поступального руху поршня у обертальний рух (наприклад, обертальний рух колінчастого валу в двигунах внутрішнього згоряння), і навпаки. Шатун (англ. connecting rod) (устар. тягове дишло)

Як звати Назарбаєва?Як звати Назарбаєва?

Початок кар'єри Нурсултан Назарбаєв народився 6 липня 1940 року в селі Чемолган Каскеленського району Алма-Атинської області Казахської РСР у сім'ї Абіша (1903-1971) та Альжан (1910-1977). У 1957 році закінчив середню

Як підготувати шкіру перед обгортанням?Як підготувати шкіру перед обгортанням?

Перед обгортанням шкіру потрібно очистити і розігріти, щоб видалити відмерлі клітини і розкрити пори. Прийміть гарячий душ і потріть скрабом проблемні ділянки тіла. Скраб можна зробити самостійно з меленої кави,