Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °. 29 лип. 2020 р.
Як розморожувати філе риби?
Найпоширеніший спосіб розморожування будь-якої риби – це перекласти її з морозильної камери в холодильник, де вона поступово відтаватиме. Якщо я знаю, що вранці готуватиму щось рибне, то з вечора перекладаю продукт у холодильник, не дістаючи його з пакета. Збережена копія
Чи можна розморожувати філе риби у воді?
Рибне філе можна розморожувати, повністю помістивши її у пакеті у воду на 15-20 хвилин. Перед тим, як дістати рибу та пакети, у цьому випадку потрібно переконатися, що вона повністю розморозилася. Перед приготуванням рибу, розморожену вищезазначеним способом, необхідно промити холодною водою і насухо промокнути серветкою.