Актуальні поради Українцям Як правильно засолити черевці червоної риби?

Як правильно засолити черевці червоної риби?

Спосіб приготування:

  1. Змішайте сіль, цукор та перець.
  2. Очистіть черевці від шкірки, промийте та просушіть рушником.
  3. Натріть черевці сумішшю солі, перцю та цукру.
  4. Загорніть черевці у фольгу або паперові рушники.
  5. Залишіть засолюватися протягом доби.
  6. Перед вживанням прополосніть.

Oct 1, 2018

Для засолювання черевців сьомги в домашніх умовах знадобляться: черевці сьомги, сіль, цукор і чорний мелений перець. З'єднати спеції та добре натерти кожен рибний шматочок. Перекласти у пластикову чи скляну ємність, щільно закрити кришкою. Забрати в холодильник на пару годин.

Склад та корисні властивості У ній міститься багато мікроелементів: залізо, калій, кальцій, магній, молібден, нікель, натрій, хром, фтор, цинк, хлор, фосфор. І основні вітаміни: РР, А, З, В1, В2. У наших магазинах черевці сьомги продають свіжі чи заморожені, солоні чи копчені.

Related Post

Як за старих часів називали алкоголь?Як за старих часів називали алкоголь?

У Стародавній Русі існували такі ось назви: сита, вино, мед, квас, сікера, пиво, ол, березовиця. Усі вони, окрім перших двох, були алкогольними. А ось березовиця не була повністю безалкогольною, бо