Актуальні поради Українцям Яким має бути якісний шоколад?

Яким має бути якісний шоколад?

Беріть той, де какао не менше 60% . Темний шоколад містить від 40 до 55% тертого какао. Олії з какао бобів у ньому не менше 20%, і цукру більше, ніж у гіркому. У молочному шоколаді масова частка сухого залишку какао не може бути меншою за 25%, сухого молока – до 20%. Jul 17, 2019

  1. справжній шоколад виготовляють із тертих какао-бобів і какао-масла;
  2. термін зберігання шоколад не перевищує 6-8 місяців;
  3. шоколадка повинна мати гладку і блискучу поверхню;
  4. при розломі лунає характерний хрускіт і чітко видно матовість шоколаду;
  5. справжній шоколад тане в роті, а не розмазується по руках.

May 20, 2021

– Ідеальний шоколад має складатися з трьох продуктів: какао-масла, какао тертого і цукру. Також до складу може входити лецитин, ванілін і сухе молоко. Але правило одне: що менше інгредієнтів, то краще.

Однак, найціннішим, як і раніше, вважається справжній гіркий шоколад. У нього неповторний терпкий смак, водночас солодкий і трохи пекучий, злегка в’язкий і обволікаючий, від якого все єство наповнюється насолодою і радістю.

Related Post

Що таке молочний жир у шоколадіЩо таке молочний жир у шоколаді

Молочний жир — виробляється з коров'ячого молока і часто додається до молочного та білого шоколаду, втім, шкоди організму людини не приносить (при помірному вживанні шоколаду). Молочний жир є харчовою добавкою,

Як качконіс годує своїх дітей?Як качконіс годує своїх дітей?

Водночас качконіс годує своїх дитинчат молоком. Щоправда, виходить це у нього не зовсім спритно. Самки качконосів не мають оформлених молочних залоз, натомість молочні протоки відкриваються прямо на поверхню тіла, за