Дрібні гриби краще варити повністю, а великі гриби різати на 2 чи 4 частини. Отже, очищені, промиті та порізані гриби потрібно опустити в киплячу воду. Після закипання польський гриб потрібно варити 10-15 хвилин., цього часу більш ніж достатньо для того, щоб відварити польські гриби.
►Польські гриби ретельно вимити. Для того, щоб легше було усунути землю, пісок, прилиплі листочки можна використовувати м'яку кухонну губку. ►Зрізати залишки грибниці з ніжки. ►Нарізати гриби на великі шматочки (якщо польські гриби невеликі, їх можна замаринувати цілком).
Щоб розуміти, скільки часу варити білі гриби, важливо враховувати їхнє подальше застосування.Скільки варити білі гриби до готовності
Призначення | Скільки варити |
---|---|
Заморожування | 15-20 хвилин |
Жарка чи запікання | 15-20 хвилин |
Засолювання | 10-15 хвилин |
Для супу | 30-40 хвилин |
•Sep 14, 2022
Після закипання варіть свіжі білі гриби:
- для смаження – від 20 до 30 хвилин;
- для заморожування – 15–20 хвилин;
- для засолювання – 30-40 хвилин;
- для маринування – 30-40 хвилин;
- для супу – 30-40 хвилин.
Jul 11, 2020