Для того щоб хліб довше не черствів, його можна зберігати загорнувши в папір для випікання. Чудове місце для зберігання хліба – Дерев'яна хлібниця, обгорнута лляною серветкою. Хліб довше не черствіє, якщо в хлібницю, де він зберігається, помістити часточку яблука, жменю солі або шматочок цукру.
Найпростіший і найдешевший варіант – зберігати хліб в холодильнику. Так у хлібі довго не заводиться пліснява, вона буде придатна до вживання навіть через тиждень від дати виробництва. Але є в цьому способі і суттєвий недолік хліб буде завжди холодним, у холодильнику він може увібрати в себе запахи інших продуктів.
Хліб рекомендується зберігати в холодильнику. Низькі температури перешкоджають утворенню плісняви. Таким чином термін зберігання можна збільшити до 7 діб. Борошно виріб слідує зберігати в упаковці.