Готуються овочі також по-різному. Наприклад, морквині, картоплі та капусті для повної готовності потрібно 20-30 хвилин – їх закладають першими. Далі йдуть буряк, стручкова квасоля, цибуля — ці овочі тушкуються не довше 15 хвилин. Наприкінці додавайте помідори, цукіні або навіть солодку кукурудзу — їм потрібно всього хвилин 5.
Смажені овочі краще виключити чи звести до мінімуму. Овочеві страви можна, можливо подавати з нежирними сортами риби та м'яса, зеленню, спеціями та лимонним соком. Щодня потрібно випивати півтора-два літри води: це запускає метаболізм і потрібно при великому вживанні клітковини.
Овочі тушковані
Енергія 33 ккал | |
---|---|
Білки 1 г | Вуглеводи 6 г |
Жири 0,1 г | Волокна 2 г |