Як є трубач?

Трубача їдять у чистому вигляді, обсмажують у олії, використовують у салатах, ролах, солянках, жюльєнах, їдять з рисом та пастою, смажать у клярі, тушкують із грибами. Головне — не переварити молюск, щоб його м'ясо не стало твердим.

Можна, можливо посмажити його та сирим – просто є небезпека пересмажити. Треба робити все дуже швидко і на сильному вогні — буквально за кілька хвилин з кожного боку.

М'ясо трубача містить білок, що легко засвоюється, а також вітаміни групи В, вітаміни РР, А, С. У складі м'яса багато мінеральних речовин: цинк, магній, залізо, кальцій, фосфор, калій, мідь, селен. Продукт не рекомендований людям з алергією на рибу та морепродукти.

на смак трубач найбільше нагадує рапани, його аромат яскравіше виражений, ніж у гребінців. М'якуш ніжніший, ніж у восьминогів, каракатиць і кальмарів, але трохи щільніший, ніж у морських гребінців.

Related Post

Чим відоме місто УманьЧим відоме місто Умань

Відоме наше місто славнозвісним дендропарком «Софіївка» – пам'ятником палкого кохання графа Станіслава Потоцького до дружини-гречанки Софії. У жодному місті області не збереглося стільки старовинних будівель, вулиць, кварталів, як в Умані.

Як зробити двосторонню візитку?Як зробити двосторонню візитку?

Визначення підтримки двосторонній друку принтером На вкладці Файл виберіть Друк. У списку Принтер виберіть потрібний принтер і клацніть Властивості принтера. Якщо ви бачите параметр "Двостороння друк", "Друкувати на обох сторонах"