Актуальні поради Українцям Як варити легеню щоб не спливало?

Як варити легеню щоб не спливало?

Щоб легеня не спливало під час приготування, в каструлю можна покласти кришку меншого діаметра ручкою донизу, а зверху притиснути невеликим вантажем. Ціле або розрізане навпіл легке приготується приблизно за 1,5-2 години, а нарізане шматочками за годину.

Субпродукти ретельно вимити, нарізати шматочками, знову промити та замочити у холодній воді на кілька (3-4) годин. Легкі мають багато кровоносних судин, тому рідину потрібно змінити кілька разів, доки продукт не набуде блідо-рожевого забарвлення.

після варіння легке деформується та спливає. Довести воду до кипіння, додати сіль, спеції та варити 40-60 хвилин залежно від розміру. Після варіння потрібно дати легкому охолонути і зняти з нього плівки. Після варіння краще нарізати легке шматками і обсмажити чи згасити.

Related Post