Процес приготування Рульку необхідно добре вимити, а потім також ретельно почистити шкіру. Бажано робити це ножем, щоб усунути всі видимі і невидимі «проблеми». Після цього ще раз промиваємо її та викладаємо в каструлю.
Під проточною водою мити свинячі ніжки, зіскоблюючи з них бруд за допомогою кухонного скребка. Мета цієї чистки – видалити всі залишки бруду з свинячих ніжок. Майте на увазі, що це може забрати довгі хвилини. Треба зіскребти абсолютно все дуже добре, весь час тримаючи свинячі ніжки під проточною водою.
Визначити готовність рульки можна в такий спосіб. Коли побачите, що кісточки на ніжці оголюються, значить вже готова. Піддавати можна з майонезом, гірчицею або будь-яким іншим соусом. Ось так виглядає у готовому вигляді свиняча ніжка.