Актуальні поради Українцям Як зберігати печену паску?

Як зберігати печену паску?

Охолоджений паску треба прибрати в прохолодне місце подалі від сонячних променів, попередньо прикривши його рушником. Якщо Ви плануєте зберігати паски довше 4 днів, можна їх покласти в поліетиленові пакети або обгорнути рушником, а потім прибрати в емальовану каструлю. При такому зберіганні вони черствіють повільніше.

Охолоджувати готові паски краще на боці: виймаєте паски з духовки, укладаєте на бік на решітку і залишаєте в положенні, поки дно повністю не охолоне.

Для того, щоб паска добре охолола, потрібно щонайменше 4 години. Покривати паску глазур'ю потрібно після того, як він охолонув. Традиційно, великодні паски випікали у четвер, а їли у великодню неділю. Перша доба після випікання можна зберігати паски просто під рушником, потім у холодильнику, упакованими в пакети.

Дуже важливий момент термін придатності. Гарний паска зберігається трохи більше 72 годин.

Related Post

Як можна використовувати Сухопарник?Як можна використовувати Сухопарник?

Що можна покласти в сухопарник? Цедра цитрусових. Корки апельсинів, лимонів, лайма тощо. Різні прянощі. … Також цікаво виходить при додаванні кориці (я кладу стручкову) та ванілі. Фрукти-ягоди. … Родзинки. …

Як розрахувати на 1000 чоловік?Як розрахувати на 1000 чоловік?

на 1000 мешканців без урахування віку та статі. Загальний коефіцієнт народжуваності розраховується як відношення загальної кількості народжень у країні протягом року до середньорічної чисельності населення, помножене на 1000‰. ЕП =