Актуальні поради Українцям Як правильно обробити Готового гусака?

Як правильно обробити Готового гусака?

Покладіть гусака на дошку грудкою вгору, відріжте крила суглобом. Відріжте від тушки ніжки суглобом, розріжте їх суглобом між гомілки і стегном. Зробіть довгі розрізи по обидва боки вздовж грудної кістки. Акуратно підрізаючи м'якоть знизу, відокремте обидва груди філе.Jan 13, 2018

Відріжемо по суглобах лапи та крайню частину крил. Видалимо всі пеньки, що залишилися від пір'я, уважно досліджуючи тушку гусака. Зробимо акуратний поперечний надріз у нижній частині живота тушки, намагаючись у жодному разі не зачепити внутрішні органи. гусака. Дістанемо потроху рукою так, щоб не порушити їхню цілісність.

Існує кілька альтернативних способів, як пом'якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаної з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином та залишити до ранку в холодильнику; проколоти м'ясо у кількох місцях гострою вилкою та натерти соком чорноплідної горобини.

Щоб так обробити тушку гусака потрібно лише засунути ніж усередину тушки і проткнути її. Далі тушка ділиться навпіл неспішними рухами паралельно хребту до себе. Спочатку розділяються спинка та грудка, а потім кожна з отриманих частин розрізається на дві приблизно рівні частини.

Related Post

Як правильно пишеться чотири або чотири?Як правильно пишеться чотири або чотири?

Значення слова “чотири” ЧОТИ́РЕ, чотирьох, чотирьом, чотирма́, про чотирьох, числ. Морфологічні та синтаксичні властивості відмінок Ім. чоти́ре Р. чотирьох Д. чотирьом В. одуш. чотирьох 4 (число) 4 чотири ← 2

Де можна купити аккаунт в Genshin ImpactДе можна купити аккаунт в Genshin Impact

Вы не должны передавать или иным образом предоставлять информацию о своей Учётной записи третьим лицам, а также не должны использовать Учётные записи других Пользователей. Ответ 5: На данный момент невозможно