Очищаємо і нарізаємо середньої товщини часточками кожну картоплину, перекладаємо на змащене деко, солимо і перемішуємо. Потім на картоплю викладаємо реберця і обов'язково накриваємо форму фольгою, закріплюючи краї. Випікати блюдо потрібно 1 годину, а потім слід зняти фольгу і поставити знову в духовку на 10 хвилин.7 вер. 2023 р.
Духовку розігріти до 180°С. Ребра промити й висушити паперовими рушниками. Помістити ребра в форму для запікання і натерти їх з кожного боку сіллю та меленим перцем. Додати в форму 150 мл води, накрити форму фольгою й відправити в духовку на 1 годину при температурі 150°С.
У форму для запікання викласти м'ясо, зверху викласти картоплю й посолити. Нарізати великими шматками цибулю та довільно розкласти її між картоплею. Залити картоплю з м'ясом вершками. Запікати в духовці при 180°С приблизно 35-40 хвилин.
Вранці дістати реберця, загорнути у фольгу і випікати в духовці 2 години при 170 градусах. Потім прибрати фольгу, полити ребра соусом і знову поставити в духовку. Запікати 15 хвилин при 200 градусах. Вуаля – реберця в духовці у фользі готові.
Інструкція з приготування На дно форми для запікання викласти картоплю, потім м'ясо. Додати гірчицю і півсклянки води. Прикрити фольгою, запекти при 190 градусах 80 хвилин. Потім залишити без фольги ще на десять хвилин, щоб страва підрум'янилося.
Зробити кілька проколів у рукаві, щоб виходила пара. Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 1 годину. Акуратно розрізати рукав, щоб не обпектися пором. Викласти реберця на блюдо і можна подавати до столу з будь-якими гарнірами!
1. Свинячі реберця з картоплею в рукаві. На підготовку інгредієнтів піде не більше 5 хвилин! Тобі знадобиться: 600 г свинячих ребер, 5 картоплин, 1 цибулина, спеції. …