Ганаш без вершків.

Який ганаш краще на вершках чи на олії?

Якщо у мене є в достатній кількості жирні вершки, то однозначно я вибираю вершковий варіант, якщо вершки є, але їх небагато, то роблю суміш, якщо вершків взагалі немає, то я вибираю варіант з маслом. Хочу зазначити, що найсмачніший і найлегший, як у плані приготування, так і поїдання — варіант на вершках.

Чи можна до готового ганашу додати вершки?

Якщо потрібна густіша текстура — як для трюфелів, щоб ліпити руками — зменшуємо кількість вершків, збільшуємо відсоток шоколаду (Наприклад, беремо 70%, замість 54%). Ганаш можна охолоджувати і розігрівати знову – якщо не подобається густота – просто додайте ще шоколаду/вершків, акуратно розігрійте та знову охолодіть.

Related Post

Як зробити самому сухе виноЯк зробити самому сухе вино

Як зробити сухе вино? Червоне сухе вино роблять методом початкового бродіння соку разом із мезгою. Місткість знаходиться 3-5 днів у приміщенні зі стабільною температурою 18-30°C. Через добу мезга піднімається нагору,

Яка стать частіше потрапляє в аварію: статистика та причиниЯка стать частіше потрапляє в аварію: статистика та причини

Зміст:1 Яка стать найбільше потрапляє в аварію?2 Хто найбільше потрапляє до ДТП?3 Хто найчастіше потрапляє у ДТП в Україні?4 Скільки відсотків жінок водить машину? Автомобільні аварії є однією з провідних

Основна освіта лікаря швидкої допомоги: кваліфікація, вимоги та спеціалізаціяОсновна освіта лікаря швидкої допомоги: кваліфікація, вимоги та спеціалізація

Зміст:1 Яка освіта потрібна щоб працювати на швидкій допомозі?2 Який лікар може працювати на швидкій допомозі?3 Скільки років навчатись на лікаря швидкої допомоги?4 Яка зарплата лікарі швидкої допомоги? Лікарі швидкої