холодильник слід ретельно вимити зсередини; рибу потрібно щільно загорнути в пергаментний папір, фольгу або харчову плівку, щоб вона не вбирала сторонні запахи; обгорнуту рибу укласти на окрему полицю в холодильній шафі.Feb 16, 2021
Найпростіший варіант збереження харчових продуктів та можливість дізнатися скільки може зберігається копчена риба в холодильнику передбачає розміщення у холодильній або морозильній камері. В обох випадках продукт слід загорнути у папір або фольгу, а ще краще – упакувати у вакуумний пакет.
72 годин Для риби гарячого копчення термін придатності у звичайному відділі холодильника складає 2 доби, при зберіганні при температурі від -2 до +2 ° C термін збільшений до 72 годин. Заморожування риби гарячого копчення при температурі -18 ° C збільшує термін зберігання до 30 діб.
Встановлені санітарні норми свідчать, що час збереження холодильнику становить до 10-14 днів, у кімнатних умовах за збереження прохолоди – чотири доби. Можна, можливо використовувати морозилку, але в цьому випадку консистенція та смак будуть зіпсовані, їсти таку страву можна, можливоАле користі від нього буде мало.