Актуальні поради Українцям Як правильно припускати?

Як правильно припускати?

Допущення – це приготування їжі в невеликій кількості води або бульйону при температурі трохи нижче точки кипіння в щільно закритому посуді. Так, в овочах максимально зберігаються смакові та поживні властивості, при цьому вони не залишаються сирими та добре засвоюються організмом.

Припускання – варіння продуктів у невеликій кількості рідини або у власному соку під щільно закритою кришкою. Допускання у власному соку застосовують тим продуктів, які при нагріванні добре виділяють вологу (гарбуз, кабачки, помідори).

варити, що або у невеликій кількості води у закритому посуді ◆ Допускають овочі у власному соку або з невеликою кількістю рідини (води або бульйону) з додаванням вершкового масла.

Related Post

Як працює мантоварка?Як працює мантоварка?

Принцип роботи мантоварки нагадує найпростішу пароварку: у нижній відсік заливають воду; закипаючи під дією газу чи електричного нагрівача, рідина випаровується; водяна пара йде вгору через отвори, термічно обробляючи продукти, що

Скільки уроків у 5 класіСкільки уроків у 5 класі

№ 898. Санітарним регламентом встановлено допустиму сумарну кількість годин (навчальних занять) тижневого навантаження учнів. При 5-денному навчальному тижні кількість годин становить: для учнів 5-го класу – 28, 6-го класу –

Яка мазь допомагає від пітниці?Яка мазь допомагає від пітниці?

Ефективний засіб від пітниці – мазь. Неускладнені форми захворювання необхідно мазати адсорбуючими та антисептичними мазями (Цинкова мазь). При важких формах застосовують антибактеріальну мазь від пітниці (Левомеколь, Трідерм).15 Jul 2021 У