Актуальні поради Українцям Як правильно варити буряк, щоб зберегти колір?

Як правильно варити буряк, щоб зберегти колір?

Додати оцет і цукор Яскравий колір буряків легко зберегти, якщо додати у воду при варінні трохи есенції. Якщо у вас столовий оцет, потрібно ½ чайної ложки на два літри води.

Щоб буряк зберегла колір, полийте її соком лимона, але не забудьте після додати половину чайної ложки цукру. Смажити на середньому вогні 10 хвилин.

Під час варіння овочів у киплячу воду необхідно додати кислий інгредієнт. Найкращий варіант – це капнути кілька крапель соку лимона. Використовувати можна й аналогічний обсяг столового оцту. Результатом стане закріплення кольори коренеплоду: буряк залишиться яскраво-червоною.

Related Post

Як довго сохне затирання на підлозі?Як довго сохне затирання на підлозі?

Затирочна суміш для швів повністю висихає приблизно за тиждень, але навантажувати поверхню можна вже за кілька діб. Може здатися, що вона твердне дуже швидко, але це тільки поверхнево. Приблизно через

Як привітати мусульман зі святом Ураза Байрам?Як привітати мусульман зі святом Ураза Байрам?

Вітати один одного з цим святом треба словами: «Ід Мубарак!» (Благословенного свята!), «Так'аббалла Аллах Мінна уа Мінкум» (Нехай Аллах прийме це [наш піст і поклоніння на місяць Рамадан] від нас