Актуальні поради Українцям Як відварити зелену квасолю?

Як відварити зелену квасолю?

Викладіть стручки в киплячу підсолену воду. Кількість солі визначайте на свій смак. Дочекайтеся повторного закипання води. З цього моменту варіть заморожену квасолю 3-4 хвилини, а свіжу – 5-7 хвилин.

Квасолю перед самим варінням швидко промити під струменем гарячої води. Покласти її в каструлю, посолити і швидко довести до кипіння. Кришкою накривати не треба. Свіжу квасолю треба варити 8 хвилин, заморожену – 8 хвилин з моменту закипання води.

Через п’ять хвилин дістаньте один стручок, якщо його смак вас влаштовує, значить, страва готова. Якщо він ще сирий, прокип’ятіть квасолю ще кілька хвилин. Після цього відкиньте її на друшляк, трохи промийте під струменем холодної води. Для поліпшення смакових якостей злегка обсмажте стручки в сковороді, додавши вершкове масло.

Related Post

Навіщо закопують фундамент?Навіщо закопують фундамент?

Глибина закладення дрібнозаглибленого стрічкового фундаменту Ці сили виштовхуватимуть дрібнозаглиблених фундамент до поверхні і стискатимуть фундамент. Щоб знизити рівень впливу цих сил стрічкових фундамент доведеться заглиблювати. Глибина має становити не менше

Як Менделєєв став науковцем?Як Менделєєв став науковцем?

В 1869 відкрив періодичний закон хімічних елементів – один з основних законів природознавства. Він залишив понад 500 друкованих праць, серед яких класичні «Основи хімії» — перший стрункий виклад неорганічної хімії.

Як правильно робити санацію піхви?Як правильно робити санацію піхви?

Санація піхви є обробкою статевих органів жінки, щоб уникнути розмноження і проникнення патогенної флори до органів малого таза.Санація проводиться кількома методами: Введення тампонів, просочених антисептичними розчинами. … Виконання ванн. …