Актуальні поради Українцям Що міститься в сірниках

Що міститься в сірниках

Сирники готують із сирів рикота, хаварті, дорблю, маскарпоне, але найчастіше з вершкового сиру. Використовують також цукор, яйця, вершки та фрукти. Суміш цих інгредієнтів викладається на пісочне печиво.

Хімічний склад сірників Окислювачем у складі сірникової голівки є поки виключно KClO3 — речовина, що дуже легко віддає свій кисень. Запалом служить сірка і тваринний (кістковий) клей.

На теренах України найвідомішими є невеликі сирні оладки, підсмажені на сковороді, які називають сирничками. Вони можуть бути як з родзинками, так і курагою та чорносливом. В українській кухні сирники є культовою стравою, яка стоїть мало не поряд з борщем та варениками.

Сірни́к — тонка дерев'яна паличка з голівкою із легкозаймистої речовини, що загоряється від тертя. Призначена для запалювання вогню. Сірники зазвичай виготовляють з деревини або іноді з грубого паперу, картону.

Сформувати з сирної маси невелику кульку й трохи її приплющити. Боки акуратно "прибити" рухами. Викласти сирники на деко, застелене антипригарним килимком. Відправити їх у розігріту духовку до 180°С і випікати приблизно 15 хвилин.




Related Post

Як приймати товар за кількістю та якістю?Як приймати товар за кількістю та якістю?

Приймання товару за якістю здійснюється шляхом перевірки відповідності вступника товару та даних сертифіката, технічного паспорта, накладної та рахунок-фактури. Також обов'язковий візуальний огляд продуктів, що швидко псуються, і комплектації. товарів. Суть