Актуальні поради Українцям Як правильно розтопити желатин?

Як правильно розтопити желатин?

Можна вчинити і так: у 150 мл води розмішати 2 столові ложки швидкорозчинного желатину і залишити на 10-15 хвилин. Цього часу буде достатньо, щоб швидкорозчинний желатин набряк. Потім нагріти на водяній бані до розчинення желатину і після цього додавати його у страву.

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам необхідні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатини абсолютно ідентичні, якщо мають одну й ту саму силу желювання.

Желатин для солодощів Солодкі ласощі найкраще приготувати за таким рецептом: у пропорції 1:5 замочити желатин у холодній рідині приблизно на півгодини. Після цього набряклий желатин потрібно обережно розпустити на водяній бані, помішуючи його до остаточного розчинення. Доводити до кипіння суміш не можна.

0:383:06Suggested clip 58 secondsЯк розчинити (розпустити) желатин – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Related Post

Як отримати сертифікат на одяг з Китаю?Як отримати сертифікат на одяг з Китаю?

Для того, щоб отримати сертифікат відповідності в РФ на вироби китайських виробників заявник повинен буде подати до центру стандартизації, виданих у країні походження товару: Для вантажів, що не підлягають сертифікації

Яка національність у кубанських козаків?Яка національність у кубанських козаків?

За національністю 78% козаків були росіянами, 17% – українцями, а 5%, що залишилися, припадали на зарахованих до козацтва калмиків, осетин, татар, бурятів, монголів та якутів.. Отаманом всіх козацьких військ зазвичай