Актуальні поради Українцям Як зробити м'ясо для шашлику?

Як зробити м'ясо для шашлику?

Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна м'якшими. на 1 кг м'яса Візьміть один ківі або м'якоть 1 лимона. Змішайте м'ясо з фруктовим пюре та залиште на 30 хвилин у холодильнику. Багато кулінарів підтверджують, що м'ясо стає м'якшим, якщо замочити його в червоному вині на 1 годину.

Прискорити денатурацію білка можуть кислоти. Саме тому м'ясо перед приготуванням прийнято маринувати з використанням кислих продуктів: оцту, гранатового соку, ківі, кефіру, вина. М'ясо треба солити. Сіль також руйнує білок, внаслідок чого страва виходить м'яким та соковитим.

Між шматочками м'яса можете нанизати кільця цибулі, шматочки солодкого перцю та помідор або тонкі шматочки сала – це додасть м'ясу додаткову м'якість та соковитість.

Related Post

Як справжнє прізвище співачки Поліни Гагаріної?Як справжнє прізвище співачки Поліни Гагаріної?

Сергій ГагарінКатерина Мучкаєва Поліна Гагаріна/Батьки Поліна Гагаріна народилася 27 березня 1987 року у Москві. Мати – Катерина Мукачева – балерина, плідний хореограф-наставник модельної агенції Fashion-in-Action. Батько – Сергій Гагарін –

Як часто можна робити дерматоскопію?Як часто можна робити дерматоскопію?

Показання до дерматоскопії: Виявлення характеру новоутворення перед видаленням; велика кількість родимок на тілі пацієнта – наприклад, понад 100; атиповий перебіг шкірних захворювань; якщо близькі родичі виявили меланому. Колір та структуру