Дріжджі: для паски підходять будь-які дріжджі – пресовані, сухі швидкодіючі, сухі інстантні, сухі активні. Але найкраще для паски підійдуть осмотолератні дріжджі (“Саф-Момент” для здоби).
- Дріжджі сухі "Саф-Момент" Швидкодіючі для піци …
- Дріжджі сухі Саф-момент Швидкодіючі …
- Дріжджі сухі Haas. …
- Дріжджі Саф-момент швидкодіючі для здоби …
- Дріжджі Хвилинка-Левюр хлібопекарські сухі сухі швидкодіючі …
- Дріжджі Домашня кухня Хлібопекарські сухі сухі швидкодіючі
Як довго випікати паску ? Велику паску 40-50 хвилин, а то й годину при 180°С. Якщо паски маленькі, вони випікаються за 20-30 хвилин за 220°С. Майте на увазі, що що більша паска, то меншою має бути температура і довший час випікання.